GROEPSTRAINING.

High Intensity Interval Training STRENGTH: 

Is een trainingsmethode waar je je kracht gaat verbeteren. Daarnaast verbeter je prestatie en is het een goede methode om calorieën te verbranden.


High Intensity Interval Training CARDIO: 

Het woord cardio zegt het al. Tijdens deze training word voornamelijk het cardiovasculaire systeem getraind. De oefeningen die tijdens deze training voorkomen zullen erg gericht zijn op je conditie.

Circuit Training: 

Gedurende een uur, inclusief warming-up en coolingdown, ga je op 8 verschillende onderdelen aan de slag, zodat zoveel mogelijk spiergroepen getraind worden en je een complete work-out hebt gehad. Circuittraining is een ideale manier van trainen voor mensen die willen afvallen, willen werken aan een fit figuur, en het leuk vinden om in groepsverband te trainen. 

Outdoor Training: 

Buiten trainen aan je conditie en kracht. Afwisselende oefeningen en trainingen zorgen ervoor dat je je fit voelt en blijft voelen. Het hele lichaam wordt getraind, met en zonder attributen.

Teambuilding:

Ook is het mogelijk om met je team, denk aan voetbal team, volleybal team, handbal team of als collega’s een teambuilding te doen bij Mahina Health Coaching. Dit gaat gepaard met opdrachten en bootcamp. Moet jij een teamuitje organiseren en lijkt jou dit leuk neem dan contact op.